Raluca Bădulescu are complexe? Ce a mărturisit vedeta: „Regina Regească nu vrea să iasă pe stradă…”

21 08. 2024, 11:30

Raluca Bădulescu a vorbit despre kilograme, dar și despre complexele pe care le are! Iată ce a mărturisit! 

Regina Regească a trecut de-a lungul timpului prin schimbări extraordinare, iar acest lucru este bine cunoscut de public. Astăzi, Raluca Bădulescu este mândră de aparițiile ei și are foarte mare grijă să fie mereu impecabilă, dar are și niște… complexe?! 

Raluca Bădulescu iubește să își modifice look-ul 

Într-un interviu Unica, Raluca Bădulescu a făcut mai multe dezvăluiri.

Mereu în tendințe cu moda, mereu aranjată și mereu cu o nouă perucă. Așa îi place reginei. 

„Le vreau pe toate. Orice tunsoare, orice culoare, orice model. Ador perucile. Să nu ne înţelegem că eu nu am păr. Am păr, am şi extensii, dar e mai frumos să îmi pun o pleată aşa”, a spus Raluca Bădulescu pentru sursa citată. 

Regina Regească are complexe?! 

„Regina Regească are momentele ei în care vrea să se ascundă sub pat, cu căţeaua în braţe. Atunci Regina Regească nu vrea să iasă pe stradă, că nu o recunoaşte nimeni. Am complexe, dar dacă știi cum să acoperi, cum să le aranjezi… să mai ai şi o autoironie”, a mai adăugat ea.

Raluca Bădulescu, despre „Love yourself” 

Când a fost întrebată de Unica despre mișcarea „Love Yourself”, mișcare care promovează auto-acceptarea și iubirea de sine, inclusiv a imperfecțiunilor, Raluca Bădulescu a subliniat că esența reală a acestei mișcări este să trăiești fără stres și să radiezi energie pozitivă, ceea ce atrage în mod natural oameni frumoși în viața ta. 

„Treaba asta cu „Love Yourself” este o chestie nouă, dar eu o ştiu de când eram mică. Pentru că eu am avut 125 de kilograme şi 49 kg, cât am acum. Eram bucuroasă cu mine, cum sunt şi acum, pentru că nu este vorba despre cum arăţi. Dacă știi să comporţi, dacă trăieşti relaxat, degaji energie bună, atragi oameni mişto în jurul tău. Indiferent că am avut mai multe sau mai puţine kilograme, aceeaşi viaţă am avut-o mereu. Trebuie să ştii să te iubeşti pe tine”, a mai spus vedeta. 

 

 

Sursă foto: social media